Het team

Advocaten

Mijn advocatenkantoor uit mijzelf. Ik ben goed bereikbaar met openbaar vervoer en er is bij mijn kantoor goede parkeermogelijkheid (betaald).

Kwaliteit en persoonlijke dienstverlening staan hoog in het vaandel. In nagenoeg alle rechtsgebieden adviseren en ondersteunen de advocaten met hun kennis en (commercieel) inlevingsvermogen ondernemers en particulieren.

Persoonlijke betrokkenheid en rechtstreekse communicatie met cliënten achten wij van groot belang. Iedere cliënt heeft zijn/haar eigen advocaat als vast aanspreekpunt. Voor particulieren wordt zowel op betalende als, indien van toepassing, op toevoegingsbasis opgetreden.

Website foto's Lassche en van Zutphen advocaten.

Michiel van Zutphen

Ik ben advocaat sinds 1991, tevens ben ik jarenlang rechter-plaatsvervanger geweest en docent. Ik begeleid bedrijven en sta particulieren bij in zaken betreffende ontslag, echtscheiding, alimentatie, gezag en conflicten met jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming. Mijn aanpak is zakelijk en doelgericht en ik verlies daarbij de belangen van mijn cliënten nooit uit het oog. Mijn klanten waarderen de directe aanpak, mijn stressbestendigheid en strategisch inzicht.

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht en Personen- en familierecht

De registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de NOVA tien opleidingspunten behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

zutphen@lvz-advocaten.nl

Wij staan graag voor u klaar. Ook indien u niet direct juridische ondersteuning/advisering behoeft, bent u uiteraard welkom voor een orienterend gesprek. Vanzelfsprekend gratis.
Van Zutphen Advocatuur
Rupelmonde 112
1081GS Amsterdam
+(31) 020-50 222 00 / F: +31.20.670 1064
zupthen@lvz-advocaten.nl

Bewaren

Bewaren