Over ons

In 1996 zijn wij, Bert Lassche en Michiel van Zutphen, ons eigen kantoor in Amsterdam gestart. De ruime ervaring die wij toen al hadden, is in de loop der jaren aanzienlijk toegenomen. Wij staan voor een persoonlijke, no nonsense aanpak. Ons kantoor onderscheidt zich van andere: wij zijn laagdrempelig en toegankelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Particulieren worden – indien mogelijk – via door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand bijgestaan. Daartoe is ons kantoor aangesloten bij de High Trust afdeling van de Raad voor de Rechtsbijstand.

Wilt u weten wat klanten over ons zeggen, klik dan op de LinkedIn logo’s achter onze naam op de pagina “Het team”.

Wij worden ondersteund door de onze juridisch secretaresse Sandra van den Bout.

Daarnaast werken wij samen met Alice Kamphuis. Zij houdt zich bezig met het strafrecht en het jeugdrecht (uithuisplaatsingen en ondertoezichtstellingen). Daarnaast is zij gespecialiseerd in het recht voor psychiatrische patienten (BOPZ). Ook neemt zij deel aan de psychiatriepiket voor mensen die gedwongen worden opgenomen.

Naast de rechtsgebieden op onze homepage staan wij u overigens ook graag bij in diverse voorkomende aspecten van het recht waaronder huurrecht, delen van het bestuursrecht, consumentenrecht.

Wij staan er voor U en UW belang!

 

 

Wij werken in alle gevallen onder onze algemene voorwaarden waarvan u kennis kunt nemen door op de link te klikken.

Lassche & Van Zutphen Advocaten
Nijenburg 2-C
1081 GG Amsterdam
 +31.20.670 2020 / F: +31.20.670 1064
secretariaat@lvz-advocaten.nl